MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 11. 2007.

Oaza" pozivala žene da izađu na izbore

Ženska mreža HrvatskeŽenska mreža HrvatskeU utorak, 20. XI. 2007. godine, u večernjim satima u središtu Belog Manastira "Oazine" aktivistice i volonterke dijelile su ženama letke Ženske mreže Hrvatske, pozivajući ih da se odazovu na hrvatske parlamentarne izbore. "Nema nevažnih izbora", "važno je kome će žene dati svoje glasove", "ne ocjenjujemo uspješnost dijeta ili stajling političara", "tražimo program za bolju svakodnevnicu" bili su slogani koji su se nalazili na lecima i plakatima (koji su lijepljeni po gradskim oglasnim prostorima).
Ženska mreža Hrvatske veoma je zainteresirana za programe političkih stranaka, posebno za one njihove dijelove koji se tiču mjera i politike prema ostvarivanju ravnopravnosti spolova i smanjenju diskriminacije žena i seksualnih i rodnih manjina.
Pročitano 1587 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok