MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 11. 2010.

Festival kazališnog stvaralaštva

Festival kazališnog stvaralaštva

Prvi festival kazališnog stvaralaštva Beli Manastir 2010. u organizaciji Gradskog kazališta Beli Manastir i Centra za kulturu Grada Belog Manastira službeno je u subotu, 6. XI. 2010. godine, otvorio belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš u Kristalnoj dvorani belomanastirskog Hotela "Patria", a predstavu  "Vila Lala" odigrali su glumci iz retkovačkog Kazališta "Mika Živković". Dan kasnije, u nedjelju,  na redu je gostovanje Satiričkog kazališta mladih iz Slavonskog Broda s predstavom "Dnevnik Adama i Eve".

Festival kazališnog stvaralaštva
Publika u Kristalnoj dvorani Hotela Patria

Sljedeći vikend (12-14. XI) u Beli Manastir dolaze još tri kazališta i to iz Pačetina, Županje i Đurđevca, nakon čijih će nastupa žiri odlučiti tko će osvojiti nagrade u 6 kategorija!  Prilikom glasanja, publici će se predstaviti Tanja Marić, pjevačica iz Osijeka, te Kristina Krušelj, studentica i pjevačica iz Belog Manastira.

Ulaz na sve predstave je slobodan!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok