MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 10. 2023.

Radionica za djecu

Rebeka, Luka i MarioRebeka, Luka i MarioU "Oazinom" dnevnom boravku, u petak, 20.10.2023. godine, održana je dječja zabavna radionica. Još uvijek teku pripreme za nadolazeći praznik Noć vještica, stoga je i ova radionica bila na tu temu.

Plan je bio izraditi ukras od papira koji će izgledati kao bundeva. Crtalo se, rezalo, lijepilo i usput igralo sa, već poznatim posjetiteljem "Oazinih" dječjih radionica, psom Sparkijem. Rebeka, Luka i Mario su izradili više bundeva, na dva načina. Jedan rezanjem papira, a drugi tehnikom presavijanja papira. Svaka bundeva je dobila i svoje lice – neke su bile ljute i namrgođene, dok su druge nasmiješene i dobroćudne.

"Oazine" dječje radionice održavaju se svakog petka od 17 sati u Društvenom centru u Belom Manastiru, a financira ih Grad Beli Manastir. Voditeljica radionica je Sandra Kušenić.

Ukrasi za Noć vještica...Ukrasi za Noć vještica......spremni...spremni

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok