MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 02. 2023.

Valentinovska družionica

Na ovotjednoj radionici bilo je više druženja, a manje kreativnog radaNa ovotjednoj radionici bilo je više druženja, a manje kreativnog radaU utorak, 14.2.2023. godine, baš na Valentinovo, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativnih radionica, u vremenu od 17 do 19 sati.

Kako je to bio dan za slavlje, "Oazine" korisnice odlučile su radionicu pretvoriti u družionicu  na kojoj su, uz sok, kolače i druge grickalice, umjesto kreativnog rada, evocirale uspomene na nekadašnja vremena u kojima su i one, poput današnjih mladih, bile uzbuđene i zaokupljene valentinovskim raspoloženjem.

Bilo je tu raznih zanimljivih priča i šala koje su nasmijavale prisutne, a posebno su dojmile, kao i zabavile mladu gošću Lanu, koja korisnice još nije vidjela u tom malo drugačijem svjetlu.

I tako su, u dobrom raspoloženju, "Oazine" korisnice, Mirjana, Jadranka, Klara, Rožika, Mara, Savica, Sanja i Lana, s voditeljicom Anom, obilježile ovogodišnji Dan zaljubljenih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok