MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 02. 2023.

Ususret Valentinovu

Ovotjedna tema radionice bila je valentinovskaOvotjedna tema radionice bila je valentinovska(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 10.2.2023. godine, kao i svakog petka, održana je dječja radionica.

Budući da se bliži Valentinovo, zadatak je bio ukrasiti srca od stiropora. Srca su oblagana krep papirom. Izrađivane su ružice i cvjetići, što je bio vrlo težak zadatak koji nisu svaki put uspjele izvršiti ni voditeljice radionice. Ipak, izrađena su krasna srca koja će nekome krasiti prostor.

Na radionici su sudjelovali Iris Aurora, Luka, Dorijan, Vanja, Relja i Antonio. Ekipa je bila živahna i rado su obavili zadatak. Na radionici je bio i "Oazin" volonter Velibor koji je s dijelom ekipe vodio "ozbiljne" razgovore. Ekipa se dobro zabavila, nešto su novo naučili i radili.

Dječje radionice vode "Oazine" zaposlenice Dragana i Sandra i održavaju se petkom od 17 do 19 sati. Pozivaju se svi zainteresirani da dođu i zabave se s već uhodanom ekipom.

Sva djeca su dobrodošla. Dobro, možda radionice nisu za jako malu djecu jer se ipak dosta radi rukama i potrebne su određene vještine.

Ponekad bude situacija da netko ne želi raditi ono što je zadano i to se ispoštuje. Obično tada dobiju drugi zadatak ili se zabave nekom od društvenih igara koje "Oaza" ima. Važno je da nakon radionice svi budu zadovoljni i da ponovo dođu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok