MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 01. 2023.

Druženje uz društvene igre u siječnju

"Rummikub" je i dalje najigranija društvene igra"Rummikub" je i dalje najigranija društvene igraProtekao je prvi mjesec 2023. godine, a s njim su protekla i tri "Oazina" druženja uz društvene igre, četvrtkom od 16 do 18 sati.

Navedena druženja, u prisustvu aktivistice Ane, u proteklom su mjesecu održana sljedećim redom:

  • 12.1. – Savica, Margita, Vida, Klara
  • 19.1. – Klara, Mara, Margita, Vida
  • 26.1. – Klara, Mara, Margita, Vida, Sanja

Ova druženja i dalje su zanimljiva našim korisnicama, baš kao i igra "Rummikub" koju, pored svih ponuđenih igara, najradije igraju i u kojoj su se već izvještile i postale prave majstorice.

Kao što uvijek naglašavamo, iako je natjecateljski duh prisutan, pobjeda im nije jedini cilj, već druženje uz priču, kavu i dobro raspoloženo društvo koje ih u ovo hladno, tmurno vrijeme  motivira na dolazak, odnosno izlazak iz kuće.

Druženja uz društvene igre...Druženja uz društvene igre......nastavljaju se i u 2023. godini...nastavljaju se i u 2023. godini

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok