MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 12. 2022.

Edukacija djece o zbrinjavanju otpada

Djeca od malih nogu uče o važnosti razvrstavanja otpadaDjeca od malih nogu uče o važnosti razvrstavanja otpadaU Etnološkom centru baranjske baštine, u petak, 16.12.2022. godine, nakon javne tribine o zbrinjavanju otpada za građane, održano je kratko predavanje o zbrinjavanju otpada učenicima produženog boravka Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman".

Kratko predavanje je održao direktor Baranjske čistoće d.o.o. Damir Paulić, a zabavnu radionicu s djecom Sara Ilić. Djeca su dobila upute kako razvrstati otpad te su imala priliku postaviti pitanja u vezi gospodarenja otpadom. Kako je bilo rečeno da mogu postaviti baš sva pitanja koja ih zanimaju, djeca su ispitivala od toga jesu li kante jako teške, do toga voli li direktor jesti slatkiše. Nije izostajalo ni konstatacija kako u školama fali jedna kanta, dok kod kuće imaju sve i da baku koja radi u Baranjskoj čistoći jako bole leđa kada dođe s posla.

Nakon završetka predavanja, uslijedila je zabavna radionica gdje su se najaktivniji "ispitivači" natjecali tko će brže razvrstati otpad, a ostatak djece je glasno navijao. Svemu tome nazočili su "Oazini" Sandra, Jovan i Dragana kojima je ovaj događaj bio vrlo interesantan.

Natjecali su se i tko će brže razvrstati otpadNatjecali su se i tko će brže razvrstati otpadPredavanje i radionicu je organizirao Grad Beli Manastir te je svako dijete dobilo božićni paketić. 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok