MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 11. 2022.

Likovno-kreativna radionica utorkom

Korisnice su se uhvatile u koštac s...Korisnice su se uhvatile u koštac s...Hladno je, kiša pada, ali "Oazine" likovno-kreativne radionice utorkom od 17 do19 sati, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, namijenjene ženama se nastavljaju.

Tako je bilo i u utorak, 22.11.2022. godine, kada su se radionici, uz voditeljicu Anu, odvažno odazvale četiri korisnice, Klara, Mara i Mirjana, koje su se hrabro uhvatile u koštac sa zadanom temom oslikavanja stakla, što je većini bio prvi pokušaj, a možda time i veći izazov.

Oslikavali su se malih čokanji motivima po osobnom izboru te za razliku od dosadašnjih motiva šljive, kruške, breskve i drugog voća, korisnice su, izgleda blizinom skorašnjih blagdana, bile inspirirane više prigodnim blagdanskim motivima. No, to nije niti bitno, većnamjera, a ona je bila dobra, kao i radna atmosfera i lijepo uobičajeno druženje nakon rada.

...oslikavanjem stakla...oslikavanjem stakla

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok