MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 11. 2022.

Redovna skupština ŽMH

Skupština se mogla pratiti uživo...Skupština se mogla pratiti uživo...U utorak i srijedu, 22. i 23.11.2022. godine, održana je redovna skupština Ženske mreže Hrvatske (ŽMH) u Zagrebu, u Hotelu Dubrovnik, ali i online. Skupštinu su organizirale koordinatorice ŽMH.

Za sudionice koje su došle u Zagreb bio je osiguran smještaj. Ispred "Oaze" skupštini je online prisustvovala Vesna Nedić.

Program skupštine je bio sljedeći:

Prvi dan:

  • Rasprava o femicidu – Rasprava o trenutnoj situaciji vezano za nasilje nad ženama, s fokusom na femicid i moguće daljnje akcije.
  • Utjecaj COVID krize na stanje ženskih prava u Hrvatskoj – Rasprava o utjecaju COVID krize na prava žena, uključujući porast nasilja, iskustva članica ŽMH u radu.
  • Stanje prava žena u Hrvatskoj

Drugi dan:

  • Usvajanje dnevnog reda, utvrđivanje kvoruma i izbor radnog predsjedništva
  • Godišnji izvještaji o radu Ženske mreže Hrvatske – opisni i financijski izvještaj
  • Usvajanje Operativnog i financijskog plana i programa za 2023. godinu

...ali i online...ali i onlineNa kraju skupštine ŽMH, prisutne članice dogovarale su se o budućoj suradnji i povezivanju organizacija po regionalnoj i tematskoj osnovi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok