MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 09. 2022.

Šetnja u sklopu Europskog tjedna kretanja

U šetnji Belim ManastiromU šetnji Belim Manastirom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 22.9.2022. godine, upriličena je zajednička šetnja članica i korisnika Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka i Mirovne grupe "Oaza" Beli Manastir, kao domaćina, kroz program "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Šetnja u malo prohladno predvečerje nazvana "Ususret jeseni" okupila je grupu entuzijasta koji su se laganim hodom ulicama Belog Manastira priključili akciji Europskog tjedna kretanja koji se, sada već tradicionalno, obilježava svake godine od 16. do 22.9.

Ekipa mala, ali dobro raspoložena kretala se ulicama Jozsefa Antala, Imre Nagya i Trgom slobode gdje je domaćinima, u kratkom predahu, predsjednica Udruge "JA KA",  Veselinka Kastratović ispričala legendu o nastanku Osijeka. Ovaj kratki predah, uz zanimljivu priču, podigao je raspoloženje i atmosferu šetnje koja je, kako i priliči, završila uz kavu i toplu čokoladu u slastičarnici Galerija No. 1, odnosno "kod Ise".

U ugodnom druženju i priči naši šetači, Margita, Mara, Klara, Jovan, Vesna, Veselinka, Duško, Dragana i Ana, nisu niti primijetili da se polako spustilo veče u kojem se tiho privukla jesen i zamijenila ljeto.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok