MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 11. 09. 2022.

Izlet u Šumarinu

'Oazina' izletna ekipa'Oazina' izletna ekipa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nedjeljno poslijepodne, 11.9.2022. godine, bilo je idealno za organiziranje kratkog izleta, po "Oazinom" programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Izbor je ovoga puta pao na prigradsko naselje Šumarinu koje mnogim našim sugrađanima, i pored ne tako velike udaljenosti, nije poznato. To pitoreskno mjestašce je bilo izazov "Oazinim" korisnicama Margiti, Klari, Rožiki, Jelisavki, Mirjani, Vidi, Sanji, Anici, volonteru Ljubi, kao i zaposlenici Ani, inicijatorici izleta, za jedno lijepo druženje i upoznavanje svoje okoline.

Mjesto okupljanja je, kao i obično, bila "Oaza" odakle se krenulo put Šumarine, odnosno u lijepo uređeni park s igralištima i drugim popratnim sadržajima za djecu, gdje se inače održavaju i razna slavlja na otvorenom, kao što je i ovoga puta bio slučaj – slavio se dječji rođendan.

"Oazine" korisnice su prvo prošetale novim ulicama, produžile puteljkom kroz maleni šumarak te se, već pomalo umorne, vratile za stol i klupe pod sjenicom gdje su se, u hladovini, okrijepile sladoledom i grickalicama, kao i ukusnim kolačima "majstorice" Anice, dugogodišnje "Oazine korisnice, stanovnice toga mjesta.

Tu se, naravno, razvila i priča, poneka šala, tako da je ovaj izlet završio u ugodnom i dobrom raspoloženju. Na rastanku je vesela družina konstatirala da bi se ovi posljednji sunčani dani trebali iskoristiti za još koji izlet i upoznavanje svoga kraja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok