MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 08. 2022.

Druženje sa štićenicima Doma za starije i nemoćne

Druženje u Domu za starije i nemoćne osobe Beli ManastirDruženje u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazini" zaposlenici, zajedno sa svojim volonterima, u ponedjeljak, 29.8.2022. godine, u prijepodnevnim satima su, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, organizirali posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir s ciljem druženja volontera i štićenika Doma.

Cilj posjete je bio druženje sa štićenicima Doma uz čitanje poezije na temu bake i djeda, kao i razgovor o svakodnevnim temama bliskima svim sudionicima.

Susret 30-tak štićenika u parku Doma, u prisustvu njihove radne terapeutkinje Marije Horvat i "Oazinih" zaposlenica Sandre, Dragane i Ane, kao i "Oazinih" vjernih volontera Ljubomira, Pere, Ozrena, Filipa i Dejana, bio je srdačan i protekao je u dobrom raspoloženju. Uz red poezije, priče, šala i pokoje otpjevane pjesme vrijeme druženja, s nama dragim osobama, sada već mogli bismo reći poznanicima budući da su posjete nakon kovid-krize učestalije i svi držimo palčeve da se ne ponovi.

Ovi susreti uvijek izazivaju pozitivne emocije obiju strana, dolazi do miješanja osjećaja, kod volontera izaziva osjećaj zadovoljstva, a kod štićenika Doma radost što nisu zaboravljeni i zapostavljeni jer koliko god bili ne nužno stari, već bolesni ili nemoćni, željni su druženja i lijepih riječi koje su danas upravo i dobili od nesebičnih ljudi velikog srca.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok