MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 05. 2022.

Stručno putovanje u Pakrac – 1. dan

Sajam cvijeća u LipikuSajam cvijeća u Lipiku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 8.5.2022. godine, u jutarnjim satima, "Oazine" zaposlenice Ana Jeličić, Vesna Nedić, Dragana Brnjevarac i Sandra Kušenić, krenule su na stručno putovanje u Pakrac.

Prva stanica bio je Lipik gdje su dočekane od strane Mirjane Bilopavlović, predsjednice Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca. Prvo je posjećen Sajam cvijeća kao odličan primjer dobre prakse organiziranja zajednice s poduzetnicima i udrugama. Uslijedila je vožnja vlakićem kroz Lipik te kratak obilazak ergele u Lipiku, naravno, uz Mirjanino objašnjavanje svih važnijih podataka o Lipiku.

Nakon toga, uslijedio je odlazak u Pakrac te posjet udruzi Delfin gdje su, osim Mirjane Bilopavlović, bile prisutne Koštana Sipić, zaposlenica Delfina i Borka Vidaković, vanjska suradnica. Mirjana je detaljno opisala čime se Delfin bavi i koje su njihove glavne aktivnosti.

Nakon toga predstavljen je rad "Oaze" te je onda uslijedilo druženje uz diskusiju o problemima rada u nevladinim udrugama, kao i razmjena iskustava. Uslijedio je smještaj u Hrvatskom domu Dr. Franjo Tuđman u Pakracu gdje je ekipa iz "Oaze" razmijenila dojmove prvog dana posjeta.

Ovo stručno putovanje financirano je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva iz Institucionalne podrške.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok