MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 04. 2022.

Zabava i opuštanje uz društvene igre

'Oaza' ima nekoliko igara 'u ponudi''Oaza' ima nekoliko igara 'u ponudi'U četvrtak, 21.4.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku nastavljeno je druženje uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženju uz raznorazne ponuđene društvene igre, poput "Domina", "Čovječe, ne ljuti se", "Una", "Monopola", "Rummikuba", prisustvovale su Mara, Greta, Klara i "Oazina" zaposlenica Ana. One su, od svih igara, i ovoga puta izabrale njima omiljenu "Rummikub" uz koji su provele dva sata.

Za ta dva sata uspjele su odigrati nekoliko partija te zanimljive igre, uz malo koncentracije na pobjedu ili nervozu ako gube, ali sve uz dobro društvo i dobru atmosferu koju same stvaraju pričama i šalama na svoj račun.

I tako je to iz četvrtka u četvrtak kada uz igru i druženje, ova mala ekipa lijepo i korisno  provodi svoja slobodna popodneva. Ako ste i vi zainteresirani, dođite četvrtkom od 16 do 18 sati u "Oazu".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok