MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 04. 2022.

Drugi dan radionice "Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba"

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Sandra i DraganaIspred 'Oaze' sudjelovale su Sandra i DraganaU četvrtka, 21.4.2022. godine, od 10 do 12 sati, održan je drugi dio online radionice, u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, pod nazivom "Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba", pod vodstvom Slobodana Škopelje iz udruge koja provodi radionicu – "MI" iz Splita.

Zbog opsežnosti teme sudionici su ukratko sprovedeni kroz svaku komponentu projektnog ciklusa, od toga kako se treba pripremiti, planirati, provoditi projekt do toga kako ga evaluirati. Prvi sat predavanja odnosio se na projektni menadžment gdje je objašnjeno na koji način bi organizacija, odnosno udruga, trebala koristiti raspoložive resurse kako bi što kvalitetnije i uspješnije provela projekt.

U drugom dijelu radionice govorilo se o proračunu i proračunskom ciklusu te o izvještavanju i praćenju provedbe projekta. Na kraju su sudionici imali priliku postavljati pitanja te su svi na svoj e-mail dobili materijale, obrasce i primjere s radionice.

Ispred "Oaze" sudjelovale su direktorica Sandra i zaposlenica Dragana.

Radionica je održana u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica, a praćena je preko platforme MS Teams.

A kako je bilo na prvom dijelu radionice možete pročitati ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok