MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 04. 2022.

Radionica "Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba"

Ispred 'Oaze' na radionici je sudjelovala DraganaIspred 'Oaze' na radionici je sudjelovala DraganaU srijedu, 20.4.2022. godine, od 10 do 12 sati, održan je prvi dio online radionice u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva pod nazivom "Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba". Platforma preko koje se moglo sudjelovati na radionici bila je MS Teams.

U prvom dijelu radionice sudionici su upoznati s osnovnim pojmovima vezanim uz teme korisne prilikom osmišljavanja projekata i procjene potreba u zajednici. Voditelj je definirao i objasnio svrhu projekata. Pričao je o faktorima o kojima ovisi uspjeh projekata i usmjerio sudionike na što trebaju posebno obratiti pažnju pri izradi. Govorio je o najčešćim pogreškama pri ispunjavanju i slanju obrazaca koje se na prvu čine sitnima i nebitnima, a vrlo su važne i oduzimaju bodove pri ocjenjivanju projekta.

Ova radionica je bila i više nego edukativna mladoj "Oazinoj" zaposlenici Dragani. Kao netko tko ne posjeduje dovoljno iskustva kada je u pitanju izrada projekata, stečeno znanje na radionici će joj pomoći u praksi.

Radionicu je vodio Slobodan Škopelja iz udruge koja provodi radionicu – ''MI'' iz Splita. Zainteresiranost je bila velika, prijavilo se 86 osoba iz 74 organizacije. Radionica je održana u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Radionicu je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društvaRadionicu je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok