MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 03. 2022.

Druženje uz "Rummikub"

Klara, Mara, Greta i SavicaKlara, Mara, Greta i SavicaU četvrtak popodne, 31.3.2022. godine, "Oazin" dnevni boravak nastanile su stalne korisnice koje vrlo dobro znaju da je ovaj termin rezerviran za druženje uz društvene igre.

Druženje i ovoga četvrtka prošlo je u igranju njima najdraže društvene igre "Rummikub".

Za igraćim stolom svoje snage odmjerile su Savica, Klara, Mara i Greta. Zbog ove igre zaboravi se na vrijeme, a vrlo često i na priču te kavu. Razmišlja se samo o kombinacijama brojeva kako bi se došlo do pobjede. U pauzama između partija razgovara se, najčešće, o mogućim kombinacijama koje su propustile ili mogle odigrati. A prokomentiraju se, tu i tamo, i neke novosti i događanja iz grada i okolice.

Ovoga puta dežurala je "Oazina" zaposlenica Dragana koja je, zajedno s korisnicama, uz priču, skratila svoje popodne.

Druženje se odvija svakog četvrtka od 16 do 18 sati u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok