MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 03. 2022.

Treći blok radionice "Komunikacijska strategija u OCD-ovima"

Zadnji blok radionice bio je u znaku društvenih mrežaZadnji blok radionice bio je u znaku društvenih mrežaU utorak, 29.3.2022. godine, od 9 do 13 sati, putem platforme Zoom, održan je treći, zadnji, blok online interaktivne radionice "Komunikacijske strategije u OCD-ovima". Radionicu je organizirala Udruga mladih i Alumni FET Pula, a vodila Jelena Šarić.

Treći blok obuhvaćao je sljedeće teme:

  • Društvene mreže u službi PR-a
  • Definiranje brenda na društvenim mrežama
  • Postavljanje ciljeva na društvenim mrežama
  • Kako voditi društvene mreže?
  • Procjena uspješnosti objava na društvenim mrežama
  • Najčešće greške
  • Influencer marketing+

Ispred "Oaze", na trećem bloku, sudjelovala je vanjska suradnica i volonterka Sonja Nedić. Zaposlenica Dragana Brnjevarac, koja je sudjelovala na prva dva bloka, bila je spriječena praćenjem Info dana 2022.

Budući da je Sonja magistrica medijske kulture po struci te da se u sklopu svog posla bavi vođenjem društvenih mreža, bilo joj je zanimljivo strukturirati činjenice koje je već znala, ali i naučiti neke nove.

Online radionica "Komunikacijska strategija u OCD-ovima" provela se u sklopu projekta "MI (migracijski izazovi) - jučer, danas, sutra", čiji je nositelj Udruga mladih i Alumni FET Pula. Projek je financiranog putem bespovratnih sredstva iz programa ESF i RH.

Prethodni i sljedeći članak: « Info dani 2022. Druženje uz "Rummikub" »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok