MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 30. 03. 2022.

Info dani 2022.

Info dani mogli su se pratiti onlineInfo dani mogli su se pratiti onlineU utorak, 29.3., od 9 do 14 i 30, i srijedu, 30.3.2022. godine, od 9 do 13 i 30 sati, održani su Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnog društva iz javnih izvora i fondova Europske unije u 2022. godini. U suradnji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i tijela državne uprave, koji su ujedno i davatelji financijskih sredstava iz Državnog proračuna, predstavljeni su natječaji.

Prvi dan, raspisivanje natječaja najavili i predstavili su: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU, Zaklada "Hrvatska za djecu", Središnji državni ured za demografiju i mlade, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstvo kulture i medija, Zaklada "Kultura nova" i Agencija za elektroničke medije.

Drugi dan, ispraćeni su natječaji u interesnoj sferi "Oaze", predstavljeni od strane Ureda za udruge gdje je naglasak na sufinanciranje projekata OCD-ova ugovorenih u okviru programa EU. Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina te Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije drugi su dan, također, predstavili svoje natječaje.

S ciljem poboljšanja kvalitete života u našoj zajednici, natječaje kontinuirano pratimo, pišemo projekte/programe i osmišljavamo aktivnosti sukladno uvjetima, stoga je bilo bitno, a i iznimno korisno sudjelovati na Info danima.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, osigurano je sudjelovanje za 30 sudionika uživo, a za sve ostale omogućeno je praćenje programa putem platforme MS Teams. Ispred "Oaze", program je online pratila Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok