MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 03. 2022.

Edukacija o zagovaranju na razini Europske unije

ispred 'Oaze' sudjelovale su Vesna i Draganaispred 'Oaze' sudjelovale su Vesna i DraganaU četvrtak, 31.3.2022. godine, održan je prvi dio edukacije o zagovaranju na razini Europske unije, s početkom u 11 sati, putem platforme Zoom.

Mirta Belošević, iz Europskog ženskog lobija, predstavila je rad lobija na zagovaranju na razini Europske unije, uključujući zagovaranje za usvajanje nove Direktive protiv nasilja nad ženama i obiteljskog nasilja.Sudionice su imale priliku postavljati pitanja, ali i razgovarati o položaju žena i djece iz ratom pogođene Ukrajine, kao i o problemima s kojima se susreću izbjeglice, poput diskriminacije, isključivanja i marginalizacije kada je u pitanju pronalaženje poslova u Hrvatskoj.

Edukacija je provedena u sklopu projekta Ženske mreže Hrvatske ''Zagovaranjem do boljih politika za zaštitu prava žena u Hrvatskoj'', financiranog od strane Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u sklopu poziva za male projekte 2021.

Na edukaciji su sudjelovale predstavnice članica Ženske mreže Hrvatske. Ispred ''Oaze'' sudjelovale su Vesna Nedić i Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok