MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 02. 2022.

Online-radionica Centra za civilne inicijative

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Ana i DraganaIspred 'Oaze' sudjelovale su Ana i DraganaCentar za civilne inicijative, u utorak, 22.2.2022. godine, organizirao je online-radionicu pod nazivom "Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama". Radionica je održana putem platforme Jitsi Meet od 10 do 13 sati. Ispred "Oaze" sudjelovale su Ana Jeličič i Dragana Brnjevarac.

Prije svega, voditeljica Mirela Despotović je upoznala sudionike s osnovnim definicijama zagovaranja i lobiranja te je istakla razlike između ta dva pojma. Nadalje, sudionici su detaljnije upoznati s modelima, alatima i ključnim koracima u provedbi zagovaranja. Sva teorija je bila potkrijepljena primjerima stvarnih događaja i primjerima iz iskustva. Upravo takvim načinom prezentiranja voditeljica je zainteresirala prisutne te su, na samom kraju, sudionici iskazali zadovoljstvo primljenim informacijama i upoznavanjem s temom.

Radionica je sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok