MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 02. 2022.

Odmjeravanje snaga u društvenoj igri "Rummikub"

Druženje uz društvene igre...Druženje uz društvene igre...Četvrtak je u "Oazi" dan za druženje uz društvene igre. Tako je bilo i ovog četvrtka, 10.2.2022. godine. U "Oazinom" dnevnom boravku, po programu "Dostojanstveno starenje" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, sastale su se korisnice Greta i Savica sa zaposlenicama Anom i Draganom na još jednom druženju i odmjeravanju snaga u društvenoj igri "Rummikub".

Igra je, uz priču te glasno komentiranje pojedinih poteza i propusta, išla svojim uobičajenim tokom dok se jednog momenta nije čulo pobjedonosno: "Jupiii!". Bio je to sretan uzvik naše nove igračice Dragane, kojoj je to bila prva pobjeda i neizmjerna radost. Do kraja druženja nije skidala osmijeh s lica što je pozitivno djelovalo i na ostale, koje, inače, ovo ugodno, opušteno druženje četvrtkom uz raznovrsne društvene igre, s nestrpljenjem iščekuju. Kažu da im služi kao opuštajući tretman, poput terapije i to besplatno, uz kavu, sok i poneku slasticu.

...dođe im kao terapija...dođe im kao terapijaAko je i vama potrebno tako nešto, slobodno dođite u "Oazu" četvrtkom od 16 do 18 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok