MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 02. 2022.

Oslikavanje staklenih šalica

'Oazine' likovno-kreativne radionice'Oazine' likovno-kreativne radioniceU utorak, 8.2.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici, pod vodstvom "Oazinih" zaposlenica Ane i Dragane, prisustvovale su četiri korisnice: Jadranka, Jelisavka, Mirjana i Savica. Ove vrijedne kreativke svakog se tjedna rado odazivaju radionici jer, pored međusobnog ugodnog druženja, imaju priliku nešto lijepo i korisno i napraviti.

Ovoga puta dovršavale su započeto, kao i ponavljale prošlotjednu temu, oslikavanje staklenih šalica jer se u "Oazi" provodi tradicija po principu – jedno vama, jedno nama – što znači da jedan rad ide korisnicama, a jedan ostaje "Oazi". S takvom tradicijom su svi složni i zadovoljni jer, pored toga što se radovi izlažu na "Oazinim" štandovima, dio korisnice mogu pokloniti svojim bližnjima, kao poklon na čiju izradu su jako ponosne i to ne bez razloga jer je svaki rad unikatan, rađen s puno ljubavi, mašte i kreativnosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok