MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 09. 2021.

Razmišljamo, pamtimo i razgovaramo

Greta, Mara, Klara i KatarinaGreta, Mara, Klara i KatarinaKognitivne sposobnosti, igrajući društvenu igru "Rummikub", poboljšale su i ovoga četvrtka, 2. IX. 2021. godine, naše najvjernije igračice i maherice "Rummikuba" Greta, Mara i Klara. Dežurna je bila "Oazina" zaposlenica Katarina Gaćina koja istoimenu igru, do sada, nije znala igrati tako da su korisnice iskoristile vrijeme kako bi je naučile.

Zanimljivo je napomenuti da igranje društvenih igara potiče oslobađanje endorfina, hormona sreće, pa tako ne moramo posebno naglašavati atmosferu koja vlada na ovakvim druženjima, a i kako korisnice osmjeh na licu "ponesu" i kući.

Druženje može biti popraćeno i nekom drugom društvenom igrom koju "Oaza" nudi, kao što su karte, domino, mlin, "Čovječe, ne ljuti se", monopol i sl. Ono čime je svako druženje obavezno popraćeno je kavom i sokom, nerijetkom i nečim za prigristi.

Druženja četvrtkom, u "Oazinim" prostorijama, u vremenu od 16 do 18 sati, namijenjena su osobama starije životne dobi, a održavaju se po programu "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Pročitano 75 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok