MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 08. 2021.

Oslikavanje drvenih kuhača

Jadranka, Jelisavka i MirjanaJadranka, Jelisavka i MirjanaU utorak, 31. VIII. 2021. godine, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica iz programa "Dostojanstveno starenje", financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica u vremenu od 18 do 20 sati održana je u "Oazinim" prostorijama uz prisustvo korisnica Jadranke, Jelisavke i Mirjane.

Kao i obično, radionicu je vodila voditeljica Ana, a tema je bila oslikavanje drvenih kuhača s već poznatim motivima Baranje, a to su kotlić i cvijeće naših polja.

Vješte ruke naših korisnica za kratko vrijeme oslikale su i neugledne kuhače učinile čarobnima, oku primamljivima tako da se nadamo da će one, kao i sve do sada, plijeniti pažnju na "Oazinom" štandu nadolazećih sajmova.

Iako je, ovoga puta, zbog kućnih poslova, odnosno spravljanja zimnice, bio manji broj korisnica, atmosfera je bila super i u takvoj atmosferi završila je još jedna radionica.

Pročitano 81 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok