MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 05. 2021.

"Dostojanstveno starenje": Druženje i šetnja

Spremne za šetnjuSpremne za šetnju(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 11. V. 2021. godine, "Oaza" je, na inicijativu predsjednice Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek Veselinke Kastratović, organizirala šetnju pod nazivom "Grimiznom stranom Belog Manastira" te se tako priključila u obilježavanju "Tirkiznog svibnja". Šetnja je organizirana povodom Svjetskog dana borbe protiv raka jajnika koji se obilježava 8. V.

Budući da "Oaza" već godinama dobro surađuje s Udrugom "JA KA", inicijativa je brzo i vrlo rado prihvaćenja, a i ovakva šetnja taman se uklopila u aktivnosti "Oazinog" programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Ana, Klara, Ljubica, Mara, Mirjana, Sandra, Veselinka i Vida prošetale su u krug ulicama Jozsefa Antala i Imre Nagya, preko Trga slobode i zelenih parkova pa do slastičarnice Galerija No. 1, Belomanastircima puno poznatije pod imenom "Kod Ise", gdje je uslijedilo osvježenje i druženje.

A kakav bi to "Tirkizni svibanj" bio da nije obilježen tirkiznom bojom, u ovom slučaju prikladnim tirkiznim narukvicama koje je izradila "Oaza". Na taj način iskazana je podrška svim ženama oboljelima od raka jajnika, kao i svim drugim ženama s ciljem poticanja na brigu o genitalnom zdravlju.

Tirkizne narukvice u znak podrške i osvješćivanjaTirkizne narukvice u znak podrške i osvješćivanja

Pročitano 256 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok