MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 01. 2021.

Otvorena aplikacija za unos evidencije volontiranja

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike obavještava da je na poveznici http://volonteri.mdomsp.hr/Admin/Login otvorena aplikacija za unos evidencije volontiranja za 2020. godinu.

Iz Ministarstva pozivaju sve koji su u 2020. godini bili organizatori volontiranja da popune navedenu evidenciju sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu ("Narodne novine", broj 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja ("Narodne novine", broj 9/18).

Evidencija se odnosi na vrijeme od 1. I. do 31. XII. 2020. godine, a rok za popunjavanje je 31. III. 2021. godine.

Ukoliko se pri popunjavanju evidencije naiđe na bilo kakve poteškoće, može se poslati e-mail sa što detaljnijim opisom administratoru aplikacije na e-adresu: volonteri@mdomsp.hr.

Pročitano 164 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok