MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 25. 01. 2021.

Provedbena radionica Nacionalne zaklade

Provedbena radionica održana je - onlineProvedbena radionica održana je - onlineU ponedjeljak, 25. I. 2021. godine, s početkom u 10:30 sati, održana je provedbena radionica koju je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Radionici je prisustvovalo devedesetak predstavnika organizacija kojima je Nacionalna zaklada odobrila trogodišnju institucionalnu podršku s početkom od 1. I. 2021. Radionica je održana online preko platforme GoToMeeting. Cilj radionice bio je informiranje i davanje uputa o kvalitetnoj provedbi odobrenih podrški.

Mirovna grupa Oaza također je korisnica institucionalne podrške, o čemu smo pisali OVDJE, pa je zato i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić prisustvovala taj radionici.

Na radionici su se dobile korisne informacije vezane za izvještavanje o prvoj godini provedbe institucionalne podrške, i to kako za financijsko izvještavanje, tako i za narativno.

Zbog velikog broja uključenih sudionika / sudionica nije bilo moguće uživo usmeno postavljati pitanja, već je to bilo moguće isključivo u chat-formi. Nacionalna zaklada će svim sudionicima tjedan dana nakon radionice e-poštom dostaviti odgovore na postavljena pitanja.Platforma 'ToGoMeeting'Platforma 'ToGoMeeting'

Pročitano 152 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok