MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 01. 2021.

Sastanak Ženske mreže Hrvatske

'Oaza' na sastanku ŽMH'Oaza' na sastanku ŽMHU ponedjeljak, 18. I. 2021. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-sastanak članica Ženske mreže Hrvatske (ŽMH). Sastanak je organizirala Mirjana Kučer iz splitske udruge Domine.

U pozivu je pisalo: "Budući da smo započele dobru praksu sastanaka Mreže putem Zooma, a s obzirom na to da su neki projekti i aktivnosti završeni, neki su u provedbi ili će uskoro početi, pozivamo vas sve na sastanak u ponedjeljak, 18.1.2021. u 12:00".

Dnevni red sastanka bio je ovakav:

  1. Zagovaranje donošenja nove Nacionalne politike ravnopravnosti spolova
  2. Tekuće aktivnosti (završeni projekti, projekti u provedbi, dogovor oko 8. marta, međunarodne zagovaračke aktivnosti i sl.)
  3. Razno

Na online-sastanku bile su predstavnice dvadesetak članica ŽMH, a među njima i Vesna Nedić ispred "Oaze".Predstavnice članica Ženske mreže HrvatskePredstavnice članica Ženske mreže Hrvatske

Pročitano 161 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok