MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 07. 2020.

Emisija o "Promoparkiću" u Belom Manastiru

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 16. VII. 2020. godine, s početkom u 17:20 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" aktivisticom Sandrom Kušenić. Razgovor je tematski bio vezan za volontersko događanje pod imenom "Promoparkić", održano 14. VII. 2020. u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine (najava OVDJE; izvještaj i fotoalbumi OVDJE). Razgovor je snimljen dana 15. VII. (vidjeti OVDJE).

Emisija traje 20 minuta, a u posljednjih sedam minuta mogu se čuti izjave volontera koji su bili u Belom Manastiru. To su: Stefano Cherubini iz Argentine, Chloë Gabbar iz Francuske, Zvonimir Rajković iz Zagreba i Milica Kuzmanović iz Beograda.

Emisija je 17. VII. 2020. godine postavljena na YouTube pa se može preslušati "klikanjem" na gornju sliku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok