MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 04. 2020.

Ukinute e-propusnice u Osječko-baranjskoj županiji

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Od ponoći, 20. IV. 2020. godine, za kretanje po Osječko-baranjskoj županiji – pa onda i po cijeloj Baranja – više nisu potrebne e-propusnice. Na zahtjev Županije, a uvažavajući povoljnu epidemiološku situaciju, to je odobrio Nacionalni stožer civilne zaštite. Propusnice će i dalje trebati za odlazak iz jedne županije u drugu, izuzev između Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Međutim, do 4. V. 2020. godine ostaju na snazi sve druge mjere za sprečavanje širenja koronavirusa. Nacionalni stožer civilne zaštite je, naime, na dva tjedna produljio četiri mjere koje se odnose na održavanje pogreba i posljednjih ispraćaja, sklapanje brakova i životnog partnerstva te zatvaranje dječjih i otvorenih sportskih igrališta. Također su na dva tjedna produljene mjere kojima se ograničavaju društvena okupljanja, rad trgovina i uslužnih djelatnosti, sportski i kulturni događaji te granični tranzit.

(Izvor i opširnije: lag-baranja.hr)

Pročitano 190 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok