MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 03. 2010.

Riječ-dvije o Zadru

Zadar
Trg 5 bunara

Učesnici izobrazbe o samofinanciranju udruga, koja je od 18. do 20. III. 2010. godine održana u IMPACT-u, Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, imali su naravno priliku i razgledati grad-domaćin.

Zadar je sjedište Zadarske županije. Leži na obali sjeverozapadnog dijela Ravnih kotara i obali Zadarskoga kanala, u sjevernoj Dalmaciji, 73 km sjeverozapadno od Šibenika. Nasuprot Zadru leže otoci Ugljan i Pašman. Godine 2001. naselje Zadar i prigradska naselja imali su 72.718 stanovnika.

O gradu Zadru više se može pročitati na raznim Vikipedijama (hr, sr, sh, bs), a u samom gradu mogu se razgledati mnoge turističke znamenitosti: Kopnena vrata, Trg 5 bunara, crkva sv. Šime, crkva i samostan sv. Mihovila, Gradska straža, crkva i samostan sv. Marije, Arheološki muzej, crkva sv. Krševana, crkva sv. Donata, katedrala sv. Stošije, crkva i samostan sv. Frane, Morske orgulja i pozdrav suncu…

Zadar
Crkva sv. Donata
Zadar
Crkva sv. Marije
Zadar
Oznaka morskih orgulja
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok