MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 09. 2019.

Biciklijada FEBIRE – polazak iz Belog Manastira

Biciklijada od Belišća, Osijeka i Belog Manastira do Zlatne GredeBiciklijada od Belišća, Osijeka i Belog Manastira do Zlatne GredeSavez sportske rekreacije ''Sport za sve" Osječko-baranjske županije, u suradnji sa Sportskom zajednicom OBŽ, organizira 14. Hrvatski festival biciklističke rekreacije (skraćeno FEBIRE), drugi put u Osječko-baranjskoj županiji (vidjeti prošlogodišnju najavu OVDJE). Aktivnosti Festivala biciklističke rekreacije raspoređene su na tri dana: od 13. do 15. IX. 2019. godine.

  • Prvi dan
    13. rujna, s početkom u 10 sati, održat će se vrtićka biciklijada na Srednjoškolskom igralištu u Osijeku, a u 17 sati u prostorijama Državnog arhiva u Osijeku održat će se stručni skup na temu povijesti biciklizma te održivosti turizma – cikloturizma.
  • Drugi dan
    14. rujna, s početkom u 10 sati, održat će se promotivna biciklijada po biciklističkim stazama Grada Osijeka.
  • Treći dan
    15. rujna održat će se centralna biciklijada FEBIRE. Biciklisti će sudjelovati u vožnji na rutama Osječko-baranjske županije s polascima iz Belišća (9:30 sati), Osijeka (10 sati) i Belog Manastira (11 sati). Biciklisti iz biciklističkih klubova pridružit će se FEBIRE-u na ruti iz Vukovarsko-srijemske županije s polaskom iz Vukovara (11 sati). Zajednički cilj je u Kući u prirodi Ekocentar Zlatna Greda.

Dakle, okupljanje u Belom Manastiru za centralnu biciklijadu bit će u nedjelju, 15. IX. 2019. godine, ispred Nastavno-sportske dvorane u Školskoj ulici, između 9:30 i 10:30 sati, kada će se vršiti prijave i preuzimati startni paketi. Start je u 11 sati.

Na cilju, kod Kuće u prirodi u Zlatnoj Gredi, bit će osigurano piće dobrodošlice, ručak, tombola i zabavni program. Više informacija na FB-stranici febireosijek.

(Fotoalbum s prošlogodišnjeg polaska može se vidjeti na
 FB-stranici BaranjaMedije: OVDJE)Program biciklijade FEBIREProgram biciklijade FEBIRE

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok