MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 02. 2010.

Promocija TACSO-projekta u Osijeku

Promocija TACSO-projekta
Aida Bagić i Vesna Lendić Kasalo

U ponedjeljak, 22. II. 2010. godine, s početkom u 10 sati, u prostorijama Volonterskog centra Osijek održana je promocija Tehničke pomoći organizacijama civilnoga društva (engleska kratica TACSO) u IPA-zemljama. Promociju je organizirao TACSO-tim Hrvatska u suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske. Promociju je vodila Aida Bagić, savjetnica TACSO-a, a u ime Mirovne grupe Oaza na promociji je bila Vesna Nedić.

Teme tog događaja bile su:
- Promocija podrške Europske Unije (EU) za izgradnju kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) kroz TACSO-projekt;
- Informacije o novim  mogućnostima za prijavu na EU-natječaje;

- Prikupljanje povratnih informacija od OCD-a o konkretnim potrebama za tehničkom pomoći koja se očekuje od TACSO-projekta;
- Pružanje prilike OCD-ima za bolje umrežavanje na lokalnoj i regionalnoj razini.

Tom prilikom učesnicima skupa predstavljene su i Smjernice za primjenu Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona i drugih propisa i akata. Smjernice je predstavila Vesna Lendić Kasalo, načelnica Odjela za opće programe i strategije Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok