MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 06. 2019.

Manifestacija "Lipanj u Petlovcu"

Štand Mirovne grupe OazaŠtand Mirovne grupe Oaza(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 8. VI. 2019. godine, s početkom u 15 sati, u Petlovcu je treći put zaredom održana manifestacija pod imenom "Lipanj u Petlovcu". Manifestacija je imala bogat program: Izložbu kolača i ručnih radova u organizaciji Udruge žena "Fijolice", Sajam domaćih proizvoda, Smotru folklora "Lipanjske note" u organizaciji Udruge "Tradicijom za budućnost" te zabavu uz TS "Veritas".

Na izložbi je sudjelovalo više ženskih udruga, a na smotri folklora više KUD-ova, koji su u svojim prekrasnim nošnjama prodefilirali Petlovcem te igrom i pjesmom pokazali bogatstvo svoga kraja. Mirovna grupa Oaza na svom je izložbenom štandu, za kojim su bile volonterka Jelisavka Brnjevarac i aktivistica Ana Jeličić, izložila radove s likovno-kreativnih radionica za žene i tako pokazala umijeće svojih korisnica.

Petlovačka manifestacija, koja je obilovala sadržajem i gostoljubivošću domaćina, nažalost, nije privukla veći broj mještana i gostiju sa strane, što ipak nije smetalo dobroj atmosferi, koju su na kraju svojom svirkom i pjesmom začinili članovi KUD-ova i TS "Veritas".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok