MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 04. 2019.

Prve radionice u OŠ Darda

Razred 1.a učiteljice Biljane KodžomanRazred 1.a učiteljice Biljane Kodžoman(Fotoalbum se može vidjeti ovdje:
1.a –– 1.b –– 1.c –– 2.a –– 2.b –– 2.c –– 3.a –– 3.b –– 3.c –– 4.a)

U utorak, 30. IV. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", održano je deset prvih radionica u nižim razredima Osnovne škole Darda.

Razred 1.b učiteljice Radmile StanićRazred 1.b učiteljice Radmile StanićRazred 1.c učiteljice Elizabete NikolićRazred 1.c učiteljice Elizabete NikolićRazred 2.a učiteljice Belinde KovačevićRazred 2.a učiteljice Belinde KovačevićRazred 2.b učiteljice Mirele KotromanovićRazred 2.b učiteljice Mirele KotromanovićRazred 2.c Julijane FremecRazred 2.c Julijane FremecRazred 3.a učiteljice Sandre ForjanRazred 3.a učiteljice Sandre ForjanRazred 3.b učiteljice Ljubice MacekovićRazred 3.b učiteljice Ljubice MacekovićRazred 3.c učiteljice Gordane KunštRazred 3.c učiteljice Gordane KunštRazred 4.a učiteljice Gordane Vesić (2. radionica)Razred 4.a učiteljice Gordane Vesić (2. radionica)U prijepodnevnoj smjeni prve radionice održane su u sljedećim razredima: 1.a (učiteljica Biljana Kodžoman), 1.b (učiteljica Radmila Stanić), 1.c (učiteljica Elizabeta Nikolić), 3.a (učiteljica Sandra Forjan), 3.b (učiteljica Ljubica Maceković) i 3.c (učiteljica Gordana Kunšt).

Prvi razredi bili su tihi, ali su se postepeno opustili. Zanimljivo je da su imali neobične odgovore na neka pitanja. Zadatak je bio nacrtati nekakav simbol ili nešto što ih predstavlja i to obrazložiti. Neobični crteži bili su jednorog i pištolj, a jedan dječak je nacrtao zvijezdu i objasnio da je to zato što on voli popularnost. Treći razredi bili su vrlo opušteni i lijepo su se zabavljali. Njihove igre uglavnom su vezane uz neverbalnu komunikaciju i bili su jako uspješni u tome.

U poslijepodnevnoj smjeni bili su drugi i jedan četvrti razred i to: 2.a (učiteljica Belinda Kovačević), 2.b (učiteljica Mirela Kotromanović), 2.c (učiteljica Julijana Fremec) i 4.a (učiteljica Gordana Vesić), s tim da je učenicima 4.a to bila druga radionica, budući da su prvu radionicu odradili ranije. Kako su ti učenici već sudjelovali na većem broju raznih radionica, izvrsno su se snašli u tome. Bili su veseli i razigrani.

Kao i na svim dosadašnjim radionicama, najviše radosti djeca pokazuju u igrama u kojima se kreću – ne vole biti mirni i statični. Najveći problem i dalje predstavlja crtanje sa zatvorenim očima. Bude tu i virkanja, što se po crtežima odmah i vidi. Možda se boje da će dobiti (lošu) ocjenu ili jednostavno ne vole biti neuspješni.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok