MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 19. 12. 2018.

Domjenak Udruženja "Baranja"

Izvršni direktor Milorad NenadovićIzvršni direktor Milorad NenadovićU srijedu, 19. XII. 2018. godine, s početkom u 12 sati, u Civilnom centru "Ferenc Deak" u Lugu, povodom završetka godine, Udruženja "Baranja" upriličilo je domjenak, na kome su bili predstavnici raznih institucija, općina, škola i udruga te zaposlenici Udruženja.

Tom prilikom izvršni direktor Udruženja Milorad Nenadović zahvalio se prisutnima na dosadašnjoj suradnji sa željom da se suradnja nastavi i sljedeće godine. Također je svima zaželio sve najbolje povodom nastupajućih blagdana i praznika, kao i mnogo sreće i uspjeha u novoj godini. Uz ručak u vidu ukusnog baranjskog čobanca, druženje je nastavljeno još kojih sat vremena.

Gosti iz suradničkih organizacijaGosti iz suradničkih organizacija
Na domjenku je uime Mirovne grupe Oaza bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok