MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 10. 2018.

Poziv na rukometnu utakmicu "Baranja" – "Zelina"

Podržite belomanastirske rukometašicePodržite belomanastirske rukometašiceU nedjelju, 14. X. 2018. godine, s početkom u 19:30 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani odigrat će se rukometna utakmica između domaćina ŽRK-a Baranja i ŽRK-a Zelina. Ulaz je slobodan.

Ženski rukometni klub Baranja ovogodišnju je sezonu u 2. HRL Sjever započeo pobjedom na domaćem terenu protiv varaždinske "Koke", dok je na prvom gostovanju poražen od ŽRK-a Bjelovar.

U 3. kolu ŽRK Baranja dočekuje prošlogodišnjeg prvaka "Zelinu", što bi trebalo pobuditi interes publike za tu utakmicu, dok će glasno navijanje domaćim igračicama biti dodatno pojačanje i motiv za bolju igru.

Posebna zanimljivost utakmice bit će ŽRK-ova ideja da se u Belom Manastiru osnuje i muški rukometni klub. Nakon javnog poziv, za treniranje je prijavljeno više djece pa će na poluvremenu ove utakmice biti upriličen nastup dječaka – rukometaša rođenih 2007. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok