MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 03. 2018.

Radni sastanak u Gradu Belom Manastiru

Belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob (desno)Belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob (desno)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-GBM)

U utorak, 13. III. 2018. godine, s početkom u 14 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održan je radni sastanak na temu budućih zajedničkih prijava na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava, odnosno projekata u kojima će belomanastirske udruge te ustanove i trgovačka društva biti prijavitelji, a Grad Beli Manastir partner ili suradnik.

Predstavnici belomanastirskih udruga...Predstavnici belomanastirskih udruga...... te ustanova i trgovačkih društava čiji je osnivač Grad Beli Manastir... te ustanova i trgovačkih društava čiji je osnivač Grad Beli Manastir

Cilj sastanka bio je zajednički dogovor oko procedure za prijavu projekata na natječaje ministarstava, Europskog socijalnog fonda (ESF) i drugih donatora – i njihovu kasniju provedbu – kod kojih bi Grad Beli Manastir eventualno bio partner ili suradnik. Do sada ta procedura nije bila ujednačena i dobro je da će ubuduće biti ujednačena.

Na sastanak je došao veći broj predstavnika udruga te ustanova i trgovačkih društava kojima je Grad Beli Manastir osnivač. Sastanak su vodile Kornelija Pacanović, pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove, i Laura Blagus, voditeljica Pododjel za nominiranje i upravljanje projektima pri tom Upravnom odjelu. Gospođa Pacanović je predstavila razloge i cilj sastanka i donošenja procedure, a gđa Blagus samu proceduru prijave i provedbe zajedničkih projekata.

Na sastanku je bio i gradonačelnik Tomislav Rob te njegova zamjenica Ivana Bandov Paulić. Gradonačelnik je naglasio kako je za buduću suradnju s Gradom dobro imati ustaljenu proceduru kod prijavljivanja projekata na natječaje u kojima će Grad biti partner ili suradnik.

(Foto: FB-stranica Grada Belog Manastira)

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok