MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 12. 2017.

Održana tribinu o pravima iz sustava socijalne skrbi

Pravnica Natalija HavelkaPravnica Natalija HavelkaU ponedjeljak, 11. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek organizirao je u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru javnu tribinu "Prava iz sustava socijalne skrbi". Tribinu je držala pravnica Natalija Havelka u sklopu projekta "Besplatna pravna pomoć građanima Osječko-baranjske županije", koji se financira iz sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu.

Cilj javne tribine bio je povećati informiranost starijih osoba / umirovljenika o pravima iz sustava socijalne skrbi. Tribina je organizirana u suradnji s Mirovnom grupom Oaza, a na njoj je bilo petnaestak "Oazinih" korisnica, koje su s pažnjom odslušale izlaganje pravnice Havelka, a potom su postavile i dosta pitanja iz te oblasti, na koje su dobile i kompetentne odgovore.

Pročitano 747 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok