MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 11. 2017.

Sajam povodom Dana Grada Belog Manastira

'Oazin' štand na sajmu u Belom Manastiru'Oazin' štand na sajmu u Belom Manastiru

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 11. XI. 2017. godine, svečano je proslavljen Dan Grada Belog Manastira, koji je vezan uz blagdan Svetoga Martina. Obilježavanje Dana Grada bilo je popraćeno nizom raznovrsnih događanja, kao što su izložbe, razne promocije, otvaranja, šahovski turnir i na kraju sajam "Ponuda ekoproizvoda, suvenira i tradicionalnih jela" na Trgu slobode.

Na sajmu je učestvovao veći broj izlagača s baranjskim delicijama, kao i bogatom ponudom rukotvorina, među kojima se našao i "Oazin" štand, za kojim su bile aktivistica Ana i volonterke Jelisavka, Mara, Sabina i Sonja, koja je fotoobjektivom sve zabilježila, dok je "Oazina" direktorica Vesna sve pažljivo pratila.

Lijepo i maštovito uređene štandove, pored većeg broja posjetitelja, obišli su i predstavnici Grada Belog Manastira, predvođeni gradonačelnikom Tomislavom Robom i predsjednikom Gradskog vijeća Igorom Franjićem. Sajam je, kao i uvijek, bio zanimljiv, šaren te bogat raznovrsnom ponudom, baš kako se i očekuje od sajma, a i završio je u duhu tradicije: grahom koji je podijeljen u tren oka građanima koji su ga nestrpljivo iščekivali i u slast pojeli. I tako je, po lijepom vremenu i u dobrom raspoloženju, proslavljen još jedan Dan Grada Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok