MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 12. 2016.

"Oazin" tabure za Gradsku knjižnicu

Jelena Opačić-Matijević i Marija Kretić NađJelena Opačić-Matijević i Marija Kretić NađKao što smo već više puta pisali (npr. ovdje), kroz projekt "Od starog pravimo novo", kojega financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta, "Oazine" aktivistice pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević izrađuju taburee od reciklažnog materijala, odn. od odjevnih predmeta koje korisnice i korisnici "Oazine" burze odjeće i obuće ne žele preuzeti. U četvrtak, 29. XII. 2016. godine, oko 10 sati, jedan takav tabure poklonjen je belomanastirskoj Gradskoj knjižnici. Poklon je primila ravnateljica Marija Kretić Nađ.

Na FB-stranici Gradske knjižnice to je zabilježeno ovako:

"Dana 29. prosinca neočekivano su nas posjetile predstavnice Mirovne grupe Oaza Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan i uručile nam poklon za dječji odjel, tabure od reciklažnog materijala.

Knjižničari su oduševljeni i odmah su ga isprobali, a vjerujemo da će se tabure svidjeti i svim našim malim korisnicima. Osim što je udoban i ekološki, tabure je i forastičan te se nadamo da će Oazin projekt izrade taburea od reciklažnog materijala postići veliki uspjeh i da će se ideja 'Od starog pravimo novo' proširiti!"

(FB-objava i FB-album Gradske knjižnice)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok