MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 11. 2016.

Povelje Grada Belog Manastira za 2016. godinu

Kliknite na povelju za veći formatKliknite na povelju za veći format U petak, 11. XI. 2016. godine, s početkom u 15 sati, u belomanastirskoj kinodvorani održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća. Tom prilikom bit će dodijeljene povelje Grada Belog Manastira, koje se tradicionalno dodjeljuju u povodu Dana Grada.

Ove godine povelje će dobiti: (1) udruga "Prijatelji Svetog Martina", koja je otvorila tri socijalne samoposluge i brine se za socijalno ugrožene osobe, (2) pjesnik Stipo Benak Šemenjata iz Branjinog Vrha, čuvar baranjske baštine, autor nekoliko rječnika i, između ostaloga, "najmanje knjige na svijetu", (3) Matica umirovljenika Grada Belog Manastira (kojoj je predsjednica Katica Ničin), (4) Zdenka Baković, profesorica hrvatskog jezika i književnosti – mentor u OŠ "Dr. Franjo Tuđman", (5) Belomanastirka Ljubica Bačvanin, također jedna od čuvarica baranjske baštine, te (6) Srpsko udruženje žena (SUŽ) "Dukat".

Pročitano 1854 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok