MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 09. 2016.

Drugi razgovor o budućem partnerstvu

Vesna Nedić i Mirjana HercegVesna Nedić i Mirjana HercegU ponedjeljak, 5. IX. 2016. godine, s početkom u 11 sati, u Ženskoj udruzi "Izvor" u Tenji održan je drugi sastanak predstavnica udruga iz Belog Manastira i Tenje: Vesne Nedić iz "Oaze" i Mirjane Herceg iz "Izvora" (članak o prvom sastanku vidjeti ovdje). I ovaj put razgovaralo se o mogućem partnerstvu na zajedničkom projektu, ali sada s konkretnijim prijedlozima i mogućnostima.

Projekt bi se nominirao na jedan od otvorenih natječaja iz Europskog socijalnog fonda: "Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa" i "Poticanje društvenog poduzetništva".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok