MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 02. 2016.

Operativne radionice za Beli Manastir i Dardu

Mala vijećnica Grada Belog ManastiraMala vijećnica Grada Belog ManastiraU četvrtak, 18. II. 2016. godine, u belomanastirskoj Maloj vijećnici, održane su operativne radionice Grada Belog Manastira i Općine Darda, na koje su kao lokalni partneri bili pozvani predstavnici gospodarstva i poduzetništva, organizacija civilnog društva i lokalnih javnih tijela, među njima i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Te radionice bile su dio radnih sastanaka u sklopu projekta Tehničke pomoći Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u pripremi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima. "Oazina" predstavnica učestvovala je u radu tematske skupine društvenih djelatnosti, usluga u zajednici, odgoja i obrazovanja.

(Opširnije: BaranjaMedija.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok