MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 16. 02. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (I/2016)

Kreativan rad i druženjeKreativan rad i druženje(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U prvom mjesecu 2016. godine nastavljene su likovno-kreativne radionice utorkom od 18-20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. Održane su tri takve radionice. Na njima su bile "Oazine" vjerne i stalne korisnice, kojima su radionice mjesto druženja gdje se – uz neizostavan smijeh i priču – pune "baterije" za lakše podnošenje svakodnevice pune briga i svakojakih događanja.

Uz kreativan rad, na kome se usvajaju nove vještine, korisnice se međusobno savjetuju, razmjenjuju iskustva, dijele recepte, slave rođendane, zaposlenja i drugo. Sadržaja je puno pa vrijeme druženja brzo prođe te zato korisnice rado dolaze, bez obzira na vremenske prilike i neprilike.

Kako je siječanj i mjesec darivanja za sretan početak godine, korisnica Anica Frič na prvoj ovogodišnjoj radionici darivala je sve druge korisnice poklon-paketićima, koji su ih iznenadili i obradovali. Zahvalile su joj se i zaželjele da se u tom tonu nastave i sljedeći mjeseci. No, nije se samo slavilo, nego se i vrijedno radilo za nadolazeće Valentinovo, što se može i vidjeti u fotoalbumu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok