MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 31. 10. 2015.

Lumperajka u Betonskoj

'Bravo, bravo...''Bravo, bravo...'U noći između petka i subote (30/31. X. 2015) neki su se "ljuti pivožderi" očito dobro "zabavljali" po belomanastirskim ulicama. A kad su se dobro oblokali, nakupili su punu kesu pivskih limenki i još jednu pivskih staklenki i umjesto da ih sutradan odnesu u stanicu za otkup povratne ambalaže, oni su sve to porazbacali po pločniku i travnjaku blizu autobusnog stajališta u Betonskoj ulici.

No, ni to im nije bilo dosta, nego su nekoliko staklenki porazbijali, tako da se mnoštvo staklenih krhotina rasulo baš tamo gdje prolaze učenici kad ujutro iz autobusa hrle prema belomanastirskim srednjim školama.

Našao se ipak jedan dobrovoljac, koji je sav taj rusvaj počistio, čak pokupio sve krhotine iz trave i na koncu skupljenu srču odnio u – kontejner. Kako reče slučajni prolaznik, te vjerojatno mlade i neodgovorne pojedince trebalo bi natjerati da po cijeloj ulici pokupe sav, ma i najsitniji otpad pa da uvide da je nered lako napraviti, a da treba uložiti veliki trud da se sve to onda dovede u red.Lako je napraviti nered...Lako je napraviti nered...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok