MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 02. 2015.

Sastanak "Oazinih" aktivistica

'Oazine' aktivistice: Jelena, Vesna, Ana, Dubravka i Stela'Oazine' aktivistice: Jelena, Vesna, Ana, Dubravka i StelaU subotu, 28. II. 2015. godine, s početkom u 15 sati, u Hotelu Patria u Belom Manastiru održan je sastanak "Oazinih" aktivistica koje rade na projektu "Budi i ti za NE-nasilje". Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a na sastanku su bile Ana, Dubravka, Jelena, Stela i Vesna. Sastanci "Oazinih" aktivistica obično se održavaju srijedom od 13 do 15 sati (a često i duže), ali to ponekad nije dovoljno da se obuhvate sve teme koje su povezane s aktivnostima koje su provedene ili koje slijede.

Projekt "Budi i ti za NE-nasilje" provodi se u Osnovnoj školi Bilje i u Društvenom centru. Kratak izvještaj o radionica održanim u OŠ Bilje poslala je "Oazina" vanjska suradnica Sofija Petrović i on će biti objavljen na "Oazinoj" web-stranici, a radionice se odvijaju po planu aktivnosti i na zadovoljstvo učitelja i učenika. Dječje radionice u Društvenom centru odvijaju se svakog petka od 18-20 sati. Dosad su bile kreativnog karaktera, a od 1. III. 2015. za te korisnike (osnovnoškolce) počinju plesne radionice pod stručnim vodstvom trenerice Aleksandre Bolmanović, mlade Osječanke porijeklom iz Belog Manastira.

"Oazine" aktivistice složile su se da se u nekom drugom terminu organiziraju besplatne plesne radionice i za srednjoškolce (tj. mlade osobe starije od 14 godina). Takve radionice nisu predviđene projektom, ali kad ima zainteresiranih, "Oazi" neće biti teško organizirati ih i odraditi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok