MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 02. 2015.

"Oazine" dječje radionice (I/2015)

Asistentica Antonija Papak (desno)Asistentica Antonija Papak (desno)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U prvom mjesecu 2015. godine održane su tri "Oazine" dječje radionice, koje petkom u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra od 18 do 20 sati vodi Stela Fabijan. Na njima su se naši mali korisnici zabavljali uz kreativne aktivnosti pa su se tako susreli s novom tehnikom "mozaika" te su uz pomoć ljepila i mozaik-dijelova ukrašavali predmete za razne namjene.

Jednu od radionica proveli su u "Oazinom" internet-klubu, gdje su igrali igricu prilagođenu njihovoj dobi (gradnja kuća!). Zanimljiva im je bila i radionica na kojoj su radili autoportrete. Na posljednjoj radionici djeci je u crtanju pomagala Antonija Papak, koja će raditi s djecom na jednom od sljedećih "Oazinih" projekata, a djeca su je lijepo prihvatila.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok