MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 12. 2014.

Radionica za pripremu projekata na ESF-natječaj

Predavač Mladen Vojković (WYG International)Predavač Mladen Vojković (WYG International)U četvrtak i petak, 18. i 19. XII. 2014. godine, od 9 do 14 sati, u osječkom Hotelu Silver održana je dvodnevna radionica "Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF-natječaj" (ESF = Europski socijalni fond). Radionica je održana u sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF-korisnicima", kojega provodi WYG International, a čiji je glavni projektni partner Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava. Na radionici je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Sudionici radionice mogli su usvojiti i unaprijediti praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih projektnih prijedloga (bespovratna sredstva), koje će podnositi na otvoreni poziv koji je objavljen pod referentnim brojem 2.1.10 "Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju". Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.", a objavilo ga je Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok